Altin Yunus Resort & Thermal Hotel

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Izmiru udaljen 75 km, 3 km od centra Češmea, a 2 km od Ilidže. Izgrađen je 1974. godine, a poslednji put je renoviran 2016. godine i zauzima površinu od 140.000 m2.

Plaža:
Hotel je smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, suncobrani, ležaljke i madraci su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji iz Glavne zgrade koja u sebi ima 319 standardnih soba (max 3 osobe, 24-28m2), 2 dvosobna Golden suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, đakuzi, max 4 osobe, 78m2), 17 jednosobnih Junior suite (max 3 osobe, 54m2), 6 dvosobnih Ocean suite (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, terasa, max 4 osobe, 40m2) i apartmanskog kompleksa koji ima 34 dvosobne marina plus (dnevni boravak, spavaća soba sa vratima, mini kuhinja, kupatilo, max 4 osobe, 50m2) i 45 jednokrevetnih marina room (max 2 osobe, 28m2). U svakoj sobi postoji centralna klima, internet wi-fi, TV, balkon, fen, mini-bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), telefon.

Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni restoran, 2 a’la carte restorana - turski i mediteranski (uz rezervaciju i doplatu), dijetalni meni, 4 bara, 8 konferencijiskih sala, 3 otvorena bazena (termalni i sa morskom vodom), dečiji bazen, 3 zatvorena bazena (termalni), prodavnice, spa centar, tursko kupatilo, sauna, frizer, igralište za decu, dečiji klub (4-12 godina), teretanu, košarku, odbojka na pesku. Plaća se: bilijar, pikado, teniski tereni (beton), teniske loptice i reketi, osvetljenje teniskih terena, stoni tenis, časovi tenis, iznajmljivanje bicikala, dadilja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
+90 (232) 723 12 50

www.altinyunus.com.tr

Napomena:
Odličan hotel za porodičan odmor i one koji žele uroniti u svet termalnih voda.
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.