Ami Hotel and Spa

Petrovac, Crna Gora

Opis destinacije

Petrovac je malo primorsko mesto koje se odlikuje blagom mediteranskom klimom sa skoro 300 sunčanih dana u godini. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. Petrovac ukrašavaju masline, narandže, lovor, limuni, leandri. Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv. Okolna priroda je bujna, zelena i iznenađujuća. Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Petrovac sve svoje stare prijatelje i nove goste očekuje u svojoj punoj lepoti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ami Hotel & Spa se nalazi u letovalištu Petrovac, u zaleđu gradske plaže.

Hotel Ami je idealno mesto za jedinstvene trenutke opuštanja. Njegov prekrasan pogled na more nesumnjivo je jedna od atrakcija hotela. Hotel se nalazi na oko 200 m od plaže. Hotel je smešten na samo 19 km od Budve dok su aerodromi u Tivtu i Podgorici udaljeni 43, odnosno 48 km od hotela.

Sobe: Hotel Ami u svom sastavu ukupno 113 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard, deluxe sobe i sobe tipa junior suite. Sve smeštajne jedinice su komforne i moderno opremljene. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Ami se nalazi nekoliko restorana i barova. Osim glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, gostima je na raspolaganju i a la carte restoran. Gostima je na raspolaganju i lounge bar u kome gosti mogu da se opuste uz osvežavajuće napitke i lagane obroke.

Sport i zabava: Hotel Ami u svom sastavu ima 1 spoljašnji i 1 unutrašnji bazen.

Novootvoreni wellness centar hotela Ami u svom sastavu ima finsku i aromatičnu saunu, slanu sobu, parno kupatilo, teretanu i salon lepote. Na petrovačkoj plaži postoji mogućnost bavljena raznim sportovima na vodi.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama