Amsterdam

Amsterdam, Holandija

već od 889€

Opis destinacije

Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u sedamnaestom veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture. Jedan od osnovnih razloga zašto milioni turista posete Amsterdam u toku godine su zlatna imena holadnskih slikara zastupljenih u bogatim kolekcijama amsterdamskih muzeja. U Amsterdamu ćete nesumnjivo pronaci sve što trazite! Holandija je zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije koja se mora videti i doživeti.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
AMSTERDAM


CENA PUTOVANJA PO OSOBI U EVRIMA
(Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate)
HotelUslugaCena aranžmana po
osobi u dvokrevetnoj sobi
Doplata za
jednokrevetnu sobu
Hotel XO BLUE SQUARE 3*Noćenje sa
doručkom
889 €290€
Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem – raspoloživost i cena na upit!
Jednokrevene sobe NA UPIT !!

Jedinstvena cena obuhvata: prevoz redovnom linijom avio kompanije AIR SERBIA na relaciji Beograd Amsterdam-Beograd, ručni prtljag (1 torba do 8kg, dimenzija 40x20x55cm) kao i jedna torba predatog  prtljaga do 23kg, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u standardnim dvokrevetnim  sobama u hotelu kategorije 3* na bazi noćenja sa doručkom, panoramsko razgledanje Amsterdama,  usluge vodiča na srpskom jeziku na destinaciji (ne podrazumeva asistenciju 24h), troškovi organizovanja  putovanja, boravišna taksa, avio-takse u trenutku pravljenja putovanja od 108,36 evra (EUR 12.00-YR ne  podleže refuntaciji, ostale takse EUR 0.98-RF, EUR 20.40-RS, EUR 0.22-RS, EUR 4.48-LG, EUR 17.08-CJ, EUR 24.15-RN, EUR 29.05-VV). Iznos avio-taksi je podložan promeni a konačan iznos se utvrđuje prilikom  izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. 

Jedinstvena cena ne obuhvata: fakultativni izleti i posete/ulaznice/brodić (obavezna prijava za izlete  Velika I Mala Holandska tura kao i Kojkenhof prilikom pravljenja rezervacije), međunarodno putno  osiguranje sa COVID prokrićem, lični troškovi. 

FAKULTATIVNI IZLETI: 
Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i  zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Fakultativni izleti su  organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom  izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Detalji izleta se nalaze u programu putovanja. Minimum  za realizaciju izleta je 15 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, izlet je moguće realizovati  po korigovanoj ceni. OBAVEZNA prijava fakultativnih izleta Velika I Mala Holandska tura, Kojkenhof prilikom rezervacije aranžmana a izleti se plaćaju na licu mesta, u evrima u efektivi. Fakultativni izleti  nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera. U  cenu izleta vožnja kanalima nije uključen prevoz od hotela do pristaništa i nazad (prevoz se organizuje  gradskim prevozom uz doplatu) 

Hotel XO BLUE SQUARE 3* ili sličan 
Lokacija: hotel se nalazi u zapadnom delu Amsterdama, u delu grada koji se zove Western Gardens, s  jedne strane okružen kanalom Erasmus. U blizini hotela se nalazi tramvajska stanica (linija br. 13),  odakle se lako stiže do centra grada i centralne stanice. U blizini hotela se nalazi tržni centar I market  kao I kafići. 
Hotelski sadržaj: raspolaže sa recepcijom, restoranom, barom, liftom I besplatnim Wi Fi internetom. Sobe: sobe su dvokrevetne I jednokrevetne. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef uz  doplatu, mini frižider i kafe aparat. 
Usluga: noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola (toplo/hladni obroci). 
Kontakt https://xohotels.com/hotel/xo-hotels-blue-square-amsterdam/?utm_source=GMBlisting BSQ&utm_medium=organic 
1.dan (29.04.2024.) BEOGRAD – AMSTERDAM 
Čekiranje putnika na aerodromu "Nikola Tesla" u 04:40  časova. Redovni let (let JU260) za Amsterdam avio kompanijom AIR SERBIA u 06:40 časova. Sletanje u  Amsterdam u 09:10 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti polazak na četvoročasovno  panoramsko razgledanje grada: Rembrantov trg, Kraljevska palata, Оpera, reka Amstel, mostovi,  Olimpijska četvrt, Muzejska četvrt, Cvetna pijaca, trg Vaterlo… Nakon obilaska smeštaj u hotel (ulazak u  sobe od 16.00h). Slobodno vreme. Noćenje. 

2.dan (30.04.2024.) AMSTERDAM fakultativan izlet MALA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na fakultativni izlet Mala  Holandska tura (vetrenjače, klompe i sirevi) u trajanju od pet sati (polazak iz hotela u 08.00h/ povratak u  hotelu oko 13.00h). Poseta živopisnog seoceta Zaanse Schans koji se nalazi nedaleko od grada Zaandam  – poznatog po vetrenjačama, radionicama za izradu tradicionalnih holandskih klompi, sirevima i tipičnim  holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi  na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama, poznat po ribljim speciljalitetima. Povratak u hotel.  Noćenje. (cena izleta po osobi 89€) 

3.dan (01.05.2024.) AMSTERDAM fakultativan izlet KOJKENHOF 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na fakultativni izlet  Kojkenhof u trajanju od 5 sati (polazak iz hotela u 08.00h/ povratak oko 13.00h). Kojkenhof je poznat kao Vrt Evrope i jedan je od najvećih svetskih cvetnih vrtova. Nalazi se u malom mestu Lisse. Pokriva 
površinu od 32 hektara i godišnje se u baštama posadi oko 7 miliona lukovica cveća, najviše lala ali i  ostalog cveća. Svake godine park poseti oko 800 hiljada posetilaca. Slobodno vreme. Povratak u  Amsterdam. Slobodno popodne. Noćenje 
(cena izleta po osobi 75€ - ne uključuje ulaznicu u iznosu od 23 eur po osobi koja se plaća na licu  mesta) 

4.dan (02.05.2023.) AMSTERDAM fakulativan izelt VELIKA HOLANDSKA TURA 
Doručak. Slobodno vreme za individualna razgledanja i obilaske ili odlazak na celodnevni fakultativni izlet  Velika holandska tura sa obilaskom Haga, Ševeningena i Roterdama. Polazak iz hotela u 08.30h. Poseta  grada Roterdama koji je do 2004 godine bi najveća luka na svetu. Danas se s pravom može reći da je  Roterdam ne samo lučki grand nego i grad arhitekture. Obilazimo: Euromast toranj, Kubus kompleks  (kompleks stanova u vidu krivih kocki), Gradska kuća, trgovački deo grada... Slobodno vreme za šetnju i  individualne aktivnosti. Nakon obilaska odlazak do najvećeg letovališta Holandije – Ševeningena.  Nastavak puta za Hag gde se nalaze sedišta Strateške skupštine, Državnog saveta i Vrhovnog suda (sudnica  Haškog tribunala) kao i tri kraljevske palate. Pored toga što je poznat kao administrativni centar Holandije,  grad će vas svakako oduševiti i svojom arhitekturom. Povratak u Amsterdam. Noćenje. 
(cena izleta po osobi 115 €). 

5.dan (03.05.2023.) AMSTERDAM - BEOGRAD 
Doručak. Napuštanje soba do 11.00h. Slobodno vreme do transfera za aerodrom. Poletanje aviona za  Beograd u 20:25 časova (let JU263). Sletanje u Beograd u 22:40 časova. Kraj programa. 
-Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom Srednjem kursu Narodne banke  Srbije, na dan uplate.  

- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije  15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.  

- platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina). 


BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.