Anthemus Sea Hotel

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel zauzima površinu od 40 000 m² , nalazi se u malom zalivu na Elia plaži 10-tak kilometara od Nikitija,  6 km od Neos Marmarasa i 105 km od Soluna. Ispred hotela staje autobus koji seaobraća do obližnjih mesta Neos Marmaras ili Nikiti.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koja je nagrađena plavom zastavicom.
Suncobrani i ležaljke na plaži su bespaltni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju: recepcija, lobi, lift, biblioteka, bašta, menjačnica, parking (besplatan), mini market, wi-fi besplatan za goste hotela, glavni restoran, a la carte restoran, glavni bar, snek bar, kafe, taverna, bar pored bazena, bar na plaži, bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena,  dečija animacija, stolice za hranjenje u restoranu, mini klub (od 4-12 godina), dečije igralište, TV sala, igraonica, piano bar, teretana, teniski teren, odbojka,  stoni tenis, pikado, aerobik i joga. Uz doplatu: usluga pranja veša, doktor na poziv, iznajmljivanje automobila, iznajmljivanje bicikala, iznajmljivanje čamaca, unutrašnji bazen,  bilijar, vodeni sportovi, časovi ronjenja, spa centar, hammam, sauna, masaža, hidromasaža, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, sala za konferencije…

Sobe:
Hotel raspolaže sa 208 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, frižider /mini bar, internet, sef, aparat za kafu /čaj, fen za kosu i imaju kupatilo sa tušem ili kadom i terasu ili verandu sa pogledom na more ili vrtove oko objekta.
Standardne sobe površine oko 21-25 m², sa pogledom na baštu, namenjene za boravak 2 odrasle osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja.
Superior sobe površine oko 27 - 30 m², sa pogledom na more / bazen ili na baštu, namenjene za boravak 2 do 3 osobe, sadrže dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Junior suite površine oko 35-40 m², kombinovana dnevno - spavaća prostorija, sa pogledom na more / bazen ili na baštu, namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofu na rasklapanje. Dodatno su opremljene kupatilom sa hidromasažnim tušem i kadom.
Deluxe suite površine oko 41-52 m², (mogu biti i na dva nivoa u stilu mezoneta), namenjene za smeštaj 2 do 5 osoba, sastoje se iz dnevne sobe sa sofom na rasklapanje i spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja, sa pogledom na baštu ili na more/bazen.
Wellness suite površine oko 54 m², namenjene za smeštaj  2 do 4 osobe, sastoje iz dnevne sobe sa sofom na rasklapanje i spavaće sobe sa francuskim ležajem, odvojene kliznim vratima ili kombinovane dnevno-spavaće sobe, nalaze se u prizemlju i imaju direktan izlaz na plažu. Imaju i privatni bazen (5,5 x 2,5 m), veliki TV, "home cinema" system.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Tokom večere-piće uz doplatu.

Kontakt:
www.anthemussea.gr

Napomena:
Odlična usluga, stalne inovacije, prijatno osoblje i udoban smeštaj i blizina mora su  razlozi zbog kojih je Anthemus Sea odličan izbor za letovanje.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.