Apartman Ružica

Sokobanja, Srbija

Opis destinacije

Sokobanja je udaljena 240 km od Beograda i 60 km od Niša, smeštena u predivnoj kotlini između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. Sa nadmorskom visinom od 400 m, živopisnom prirodom u okruženju (magični Rtanj, kanjon Moravice, Bovansko jezero, ozrenske livade), uvek čist i svež vazduh, vekovima privlače posetioce. Mnogobrojne tradicionalne kafane sa gurmanskim specijalitetima karakterističnim za ovaj kraj, kafići, klubovi, parkovi prepuni zelenila i pešačke staze, sportski tereni upotpunjuju ponudu Sokobanje i zato je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Uskoro cenovnik!

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj na bazi najma, dnevno po smeštajnoj jedinici

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca 7 – 15 godina 35 dinara i osiguranje.
- Prevoz
- Individualne troškove
Apartman Ružica – prelepo opremljen apartman nalazi se u naselju Carina, na 600 m udaljenosti od popularnih Soko Termi i 900 m od mermernog šetališta. Nalazi se na 2. spratu i sastoji se iz spavaće sobe sa francuskim ležajem i  foteljom na razvlačenje, kao i kuhinjskog dela (frižider, mini pećnica) sa trpezarijskim stolom i odvojenim kupatilom sa tuš kabinom, velikim balkonom sa garniturom za sedenje iz koga se pruža prelep pogled na planinu Ozren. Celokupan enterijer apartmana je unikatan, jer je u pitanju ručno rađeni nameštaj od punog drveta. Gostima je na raspolaganju parking ispred samog objekta.  

Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2021. godine;
Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencija

SS

Organizator putovanja je turistička agencija Ski & Sun, broj licence OTP 213/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.