Atrium Ambiance Hotel

Retimno, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće grčko ostrvo, peto po veličini u Mediteranu posle Sicilije, Sardinije, Korzike i Kipra. Nalazi se na raskrsnici između Evrope, Afrike i Azije. Zapljuskuju ga tri mora: Egejsko, Libijsko i Jonsko. Ostrvo je podeljeno u četiri regije. Regija Hanja se proteže na zapadu ostrva. Istoimeni grad je nekada bila glavni grad ostrva a danas je prelep turisitčki centar koga karakterišu uske ulice prepune taverni i prodavnica suvenira. Retimno se nalazi se u centralnom delu ostrva. Treći je po veličini grad na Kritu. Pošto se nalazi na pola puta od Hanje do Irakliona, venecijanski vladari su ga koristili kao odbrambenu stanicu za vreme nemira. Danas je moderan turistički centar s velikim brojem kvalitetnih hotela različitih kategorija i dobrim provodom. Iraklion je najveći grad i pokrajina na ostrvu sa oko 300 000 stanovnika. Četvrti je po veličini grad u Grčkoj, posle Atine, Soluna i Patre. Čuven je po Minosovim palatama Knosos i Festos. Glavnim trgom i ulicama grada prođe preko milion turista godišnje.Lasiti je na istoku ostrva. Regija je poznata po 10 000 vetrenjača, pećini Dikti u kojoj je po predanju rođen bog Zevs i palminoj šumi Vai. Glavni grad ove oblasti je Agios Nikolaos, a izgrađen je oko veštačkog jezera Vulismeni. Ovo je najmanja regija ostrva, ali čuvena po mitovima i legendama koji se za nju vezuju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:

Odličan hotel, smešten u srcu Retimna, na udaljenosti od 900 m od starog grada i 180 m od peščane gradske plaže koja nosi oznaku plava zastavica. Od aerodroma u Heraklionu hotel je udaljen 79 kilometara. Ovaj velikim delom renoviran hotel 2017.godine nosi oznaku “adults only”, te prima goste uzrasta iznad 14 godina. Jedan je od omiljenih iz ponude naše agencije i nekoliko godina zaredom osvaja simpatije putnika koji mu se nekoliko puta vraćaju.


Plaža:
Hotel je udaljen 180 m od velike, uređene peščane gradske plaže koja nosi oznaku plava zastavica. Na plaži gosti mogu uživati u brojnim sportovima na vodi. Suncobrani i ležaljke se doplaćuju.

Hotelski sadržaj:

Sadržaj: U sklopu hotela gostima je na raspolaganju 24h recepcija, sef na recepciji (uz doplatu), spoljašnji bazen u periodu od 08:00-20:00h, đakuzi, suncobrani i ležaljke pored bazena, peškiri za bazen (uz depozit), servis za buđenje, konferencijska sala kapaciteta 40 osoba, wi-fi u svim javnim delovima hotela kao i u sobama, internet kutak, usluge masaže (na zahtev-uz doplatu), servis za pranje i peglanje veša (uz doplatu),  teretana, stoni tenis, bilijar, pikado, večernji program tri puta nedeljno.  “Ginger” koktel bar na raspolaganju je gostima do 01h. “Green and Grill” je a la kart restoran koji se nalazi takođe u regiji pored bazena, nudi gostima mogućnost da u periodu između 12:00 i 16:00 časova uživaju u specijalitetima sačinjenih od lokalnih proizvoda sa Krita. Promo standard i Promo superior sobe - iste opremljenosti kao standard i superior sobe, ograničen broj soba po nižim cenama.

Sobe:
Hotel ima 127 soba, koje sadrže SAT TV, telefon, wi-f intenet, sef (uz doplatu), kupatilo sa fenom za kosu, mini frižider (ili mini bar uz doplatu), klima uređaj (uključen u cenu), balkon. Sobe su namenjene za smeštaj maksimum 3 osobe (treći ležaj je pomoćni). Gosti se odlučuju između standardnih (delimično renoviranih) i superior (renoviranih) soba. Standardne sobe su kapaciteta dve ili tri osobe. Sastoje se od jednog bračnog ili dva singl ležaja, kupatila sa kadom ili tušem, balkonom. Za potrebe treće odrasle osobe, treći ležaj je pomoćni (sofa). Superior sobe su potpuno renovirane 2017. godine i nude gostima moderan i udoban smeštaj. Sastoje se od jednog bračnog ili dva standardna ležaja koji mogu biti spojeni. Za potrebe treće odrasle osobe, gostima je na raspolaganju pomoćni ležaj (sofa), kupatilo sa tušem. Mogu imati pogled na baštu, grad ili bazen i raspolažu sadržajima za pripremanje kafe i čaja.

Usluga: 
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Gosti osim bogatog doručka (07:15-10:15h) i večere (18:30-21:30h) u Oinos restoranu, mogu uživati i u mogućnosti ranog doručka u periodu od 06:45-07:15h.

Kontakt:
http://atriumhotel.com.gr/

Napomena:
Kako usluga u potpunosti odgovara nivou hotela sa 4*, gde se za vreme večere gosti mole da poštuju dress code,  te da izbegavaju nošenje garderobe za plažu. Ovaj hotel preporučujemo svim putnicima, kako zbog izuzetnog modernog uređenja, tako i zbog dobre usluge u samom hotelu.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.