Barselona

Barselona, Španija

već od 779€

Opis destinacije

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Tu je nezaobilazni park Guelj, kasa Batljo, kasa Mila (La Pedrera) i najimpozantnija od svih, Sagrada Familia. Sa trga Katalunja zaputite se u čuvenu ulicu La Rambla na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanja 
30.12 - 2.1.2023.

Ukupna cena po osobi - 779e

Vreme leta 
JU 580 06:25 / 09:05
JU 585 20:30 / 23:00 

U cenu je uračunato
- povratni avionski prevoz, kompanijom Air Serbia, na relaciji Beograd - Barselona - Beograd
- aerodromske takse (na dan objave programa iznose 55 evra, podložne su promeni)
- smeštaj u Barseloni (3 noćenja sa doručkom - kontinentalni švedski sto) u izabranom hotelu sa 3* u 1/1, 1/2 i 1/2+1 sobama.
- transfere na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom u Barseloni prema programu
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
- troškove organizacije putovanja
- usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U cenu nije uračunato
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- ulaznice i fakultativne izlete
- individualne troškove putnika
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Barselonu (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela) u iznosu od 1,5€ po osobi po noći

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine plaćaju 35 €, u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (1/2+1 sobe su na upit )

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno. Prijava za izlete se vrši u agenciji, plaćanje je na destinaciji):
- Pešačko razgledanje grada - 30 € odrasli / 20 € deca
- Flamenko Tablao Cordobes - 55 € odrasli i deca
- Montserat - 65 € odrasli / 55 € deca, ulaznica za muzej se plaća na licu mesta (8 € - podložno promeni)
- Siudadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo) - 65 € odrasli, 55 € deca (sa ulaznicom)
- Žirona i Figeras - 80 € odrasli, 70 € deca (sa ulaznicom za muzej)

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL SILKEN SANT GERAVASI  3*  https://www.hoteles-silken.com/es/hotel-st-gervasi-barcelona/
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini centra grada, na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje javnim prevozom od centra Barselone. Raspolaže sa 63 sobe. Svaka soba poseduje klima uređaj, LCD TV, kupatilom( tuš/WC) i Wi-Fi internetom. Doručak – kontinentalni švedski sto.
 
HOTEL SUNOTEL ASTON 3* https://www.sunotelaston.com/
1.dan BEOGRAD – BARSELONA – PANORAMSKO RAZGLEDANJE - PEŠAČKA TURA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Direktan let za Barselonu sa kompanijom Air Serbia u 06:25h. Sletanje na aerodrom u Barseloni u 09:05h. Odlazak na panoramski obilazak grada: katedrala Sagrada Familia, delo genijalnog arhitekte Antonija Gaudija, vožnja najdužom gradskom avenijom Diagonal, trg Espanja, Nacionalna palata, brdo Monžuik, odakle se pruža izvanredan pogled na grad, trg Katalonije odakle polazi jedan od najlepših bulevara u Barseloni - Paseo de Grasia u kome se nalazi čuvena Gaudijeva građevina La Pedrera i kasa Batljo, Porto Olimpiko, Barseloneta. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture kroz istorijski centar grada: živopisni kvart el Born, Gotička četvrt sa Kraljevskim trgom, rimskim ostacima i katedralom Sv. Eulalije, zatim trg Sv. Jakov sa gradskom kućom, glavna ulica La Rambla, raskošna pijaca Bokerija i trg Katalonije. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2.dan BARSELONA – ŽIRONA – FIGERAS – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Žirona i Figeras
uz obilazak muzeja Salvadora Dalija. Polazak za Žironu, grad koji se nalazi u blizini granice sa Francuskom. Poseban
šarm ovom gradu daju zidine koje su nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju iz rimskog perioda. Kule su pretvorene u vidikovac i sa njih se pruža predivan pogled na okolinu. Obilazak grada: šetnja starim gradskim jezgrom, obilazak jevrejske četvrti, gotske katedrale. Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figerasa. Poseta muzeju Salvadora Dalija koji je jedinstven u svetu po svojoj neobičnoj postavci i fascinantnim eksponatima. Muzej je smešten u porodičnoj palati, a muzejsku postavku je postavio lično Dali. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan BARSELONA – MONTSERAT – FLAMENKO – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Montserat. Planina se nalazi na 1236 m, dok se čuveni manastir nalazi na visini od 700 m sa kojeg se pruža predivan pogled na Kataloniju. Muzej u sklopu manastira čuva izvanrednu zbirku dela Dalia, El Greka, Moneta. Ovaj manastir je ujedno i najveće katalonsko svetilište koje se smestilo u masivu koji katalonci nazivaju „nazubljene planine“. U benediktinskom manastiru nalazi se i poznati kip Crne Bogorodice koju je papa Lav XIII proglasio zaštitnicom Katalonije, a legenda kaže da manastir čuva i neprocenjivu relikviju, Sveti Gral. Povratak u Barselonu. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na flamenko veče u. Flamenko šou Tablao Cordobes - fantastičan šou flamenko igrača i gitariste uz piće. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan BARSELONA – SIUDADELA – TIBIDABO – PUEBLO ESPANJOL – BARSELONA
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta - Siudadela, Tibidabo i Pueblo Espanjol (špansko selo). Siudadela je park nastao u XIX veku kao jedina zelena površina u gradu. Danas, pored jezera, nekoliko muzeja i čuvene fontane koju je dizajnirao Antonio Gaudi, ovaj park je poznat i po zoološkom vrtu. Odlazak do vidikovca Tibidabo sa koga se pruža prelep pogled na Barselonu. Panoramski obilazak crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Nakon obilaska, odlazak u špansko selo Pueblo Espanjol koje je nastalo 30-ih godina XX veka kao deo projekta koji je trebalo da prikaže raznolikost arhitekture sela Španije. Povratak u hotel. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia u 20:30h. Dolazak u Beograd u 23:00h.
(Kraj usluga)
- 40% prilikom rezervacije, ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

- 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BAZ KAMATE najkasnije do:
Za polaske od 1.10.2022. do 1.2.2023……….……….…...….15.4.2023.

- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama