Berjaya Beau Vallon Bay Resort

Mahe, Sejšeli

Opis destinacije

Sejšeli su arhipelag u Indijskom okeanu koji se sastoji od četiri grupe ostrva sa ukupno 100 većih ili manjih. Najveće ostrvo je Mahe, površine oko 110 km2, na kome se nalazi glavni grad Viktorija. Celo ostrvo je brdovito i odlikuje se vrlo bujnom vegetacijom zahvaljujući ekvatorijalnoj klimi, koja preko cele godine omogućava dovoljno vlage i sunca. Zahvaljujući prirodnim lepotama, ostrva predstavljaju pravi mali raj na zemlji, te su s pravom vodeća turistička destinacija u svetu. Glavni jezik je kreolski, ali se govore francuski i engleski.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel se nalazi na severozapadnom delu ostrva Mahe, na peščano-stenovitoj plaži u zalivu Beau Vallon. Udaljen je 15 km od aerodroma i 5 km od glavnog grada Viktoria. Raspolaže sa 232 sobe, raspoređene u glavnoj zgradi i više hotelskih bugalova. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, telefon, mini fižider, aparat za pripremu kafe i čaja, sef, fen za kosu. Hotel ima recepciju (otvoren prostor), 3 restorana, 3 bara, spoljašnji i dečiji bazen, fitnes, teniski teren, 2 sale za sastanke, biznis centar, stoni tenis, bilijar, menjačnicu, servis za pranje veša, pristup internetu kod recepcije (uz doplatu).
 
www.berjayahotel.com
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Organizator putovanja je turistička agencija Kontiki Travel & Service, broj licence OTP 113/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Kontiki Travel & Service. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.