Bodrium Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi 950m od starog grada i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2006. godine i zauzima površinu od 4000m2. Smešten je u centru Bodruma, odmah pored Myndos kapije, na pešačkoj udaljenosti od starog grada i prelepe marine. Ukupno ima 50 soba ( garden view, superior soba i 4 luksuzno opremljena apartmana). U okviru hotela nalazi se bazen sa odvojenim dečijim delom, glavni restoran, restoran turske i internacionalne kuhinje, Lobby bar, Calypso bar, fitness i Spa centar.

Smeštaj
Sve sobe imaju mini bar, fen za kosu, podno grejanje, LCD TV, satelitske kanale, telefon, sef, split klima uređaj, Wi-Fi internet, ketler, papuče i bademantil, kupatilo i terasu/balkon.

Garden view sobe imaju površinu 20 m2, ima ih ukupno 14 i imaju pogled na baštu.

Superior sobe imaju površinu 23m2   i ima ih ukupno 32 i imaju pogled na bazen.

Suite ima površinu 38m2   i ukupno ih ima 4.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu noćenje sa doručkom. Pored glavnog restorana gosti mogu uz doplatu da ručaju i večeraju u Tyro Bar& Lounge, da u periodu 11:00-19:00 koriste uz doplatu snack service.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, fotograf, Wi-Fi internet, organizovanje transfera, konferencijska sala.

Sport i zabava
Glavni bazen, dečiji bazen, Wi-Fi internet koji je dostupan u okviru hotela.

Spa & wellness
U okviru Spa centra se nalzi tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, soba za odmarnje, soba za pilates, kao i sobe za masažu gde gosti mogu da isprobaju različite masaže i tretmane tela. Sve usluge u okviru Spa centra su uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama