Casa Del Mare Vizura

Dobrota, Crna Gora

Opis destinacije

Dobrota je jedno od mesta na obali na kojem je još moguće videti sav sjaj nekadašnje Boke i plemenitoga Kotora, iz vremena kada su jedrenjaci, poput onoga iz priče o slavnom kapetanu Ivu Vizinu, plovili svetskim morima, prenoseći slavu ovih krajeva i donoseći mnoga bogatstva ovdašnjim pomorskim kućama. Dobrota je u prošlosti bila veliko pomorsko naselje.Status pomorskog naselja dobila je 1717. godine što ne znači da i ranije nije imala pomorsku tradiciju. U to vreme podignute su i poznate palate dobrotskih porodica kao što su: Dabinović-Kokot, Tripković, Ivanović, Radoničić, Milošević i dr. U Dobroti se nalazi i crkva Sv. Matije, sagrađena 1670. godine na temeljima ranije srednjovjekovne crkve. Izgrađena je u baroknom stilu. U crkvi se čuvaju barokni mermerni oltari, kao i čuvena slika Đovani Belinija „Bogorodica sa detetom“. šetaliste u Dobroti vodi nekoliko kilometara uz obalu

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Casa Del Mare Vizura je boutique hotel smešten u mestu Dobrota. Mesto Dobrota je malo letovalište u Bokokotorskom zalivu. Hotel se nalazi na samo 2.5 km od čuvene plaže Markov rt. Aerodrom u Tivtu se nalazi na 8 km od hotela.

Sobe: Hotel Casa Del Mare Vizura u svom sastavu ima 15 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe sa pogledom na planinu i na more i sobe tipa deluxe suite. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, klima uređaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Casa Del Mare Vizura u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci. Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju i lobby bar u kome mogu da uživaju u osvežavajućim napicima i laganim obrocima. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju mali spa centar sa bazenom i prostranom terasom za sunčanje.

Sport i zabava: U sastavu hotela Casa Del Mare Vizura nalazi se mali spa centar sa saunom i đakuzijem.

Stari grad Kotor se nalazi na samo par kilometara od hotela Casa Del Mare Vizura i pruža mogućnost za različite vidove zabave- od obilaska kulturno-istorijskih znamenitosti do zabave u mnogobrojnim restoranima i barovima. Morska vrata - glavni ulaz u staro gradsko jezgro i kotorska kula sa satom nalaze se na 6 km od hotela Boutique Hotel Casa del Mare Vizura.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama