Chrousso Village Hotel

Paliouri, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na vrhu prvog prsta Kasandre, u mestu Paliouri, okružen borovom šumom i maslinjacima. Udaljen je oko 7km od mesta pefkohori. Aerodrom u Solunu je udaljen 115 km.

Plaža:
Hotel se nalazi 600m od peščane plaže Ksenije na Kasandri. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju. Peškiri se mogu iznajmiti uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, prodavnica, 2 otvorena bazena, mini market, mala sala za konferencije, sef, 2 dečija bazena, animacija za decu, teren za košarku, odbojku, tenis, stoni tenis, sportovi na vodi, snack bar, bar na plaži, internet uz doplatu. Hotel se sastoji od 9 manjih zgrada u kojima su raspoređene smeštajne jedinice.

Sobe:
Svi studiji i apartmani su lepo dizajnirani, sa terasom, SAT TV, kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, krevetac (na upit, bez doplate), sef (uz doplatu na licu mesta) i telefon.
Studiji površine oko 23-25 m², namenjeni za smeštaj 2 do 4 osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja i sofa ležaj.
Apartmani površine oko 40-45 m², namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje.
Porodična soba Large površine oko 50m², u sastavu je dnevni boravak sa čajnom kuhinjom i odvojenom spavaćom sobom. Namenjeni za smeštaj 2 do 5 osoba i sastoje se iz spavaće sobe sa francuskim ili dva standardna ležaja i dnevnog boravka sa sofom na rasklapanje

Usluga: 
Usluga u hotelu je all inclusive, obroci se služe na bazi švedskog stola - samoposluživanje.

Kontakt:
https://www.chrousso.gr/portal.php?action=chrousso_village_Hotel_halkidiki_chalkidiki_kassandra_paliouri_greece_services&language=YU

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama