Dreams Palm Beach Punta Cana

Punta Cana , Dominikanska Republika

Opis destinacije

Dominikanska Republika (šp. República Dominicana) je država u Karibima, smeštena na istočne dve trećine ostrva Hispanjola, na kojem se graniči sa Haitijem. Hispanjola je drugo po veličini ostrvo Velikih Antila i leži istočno od Kube i Jamajke, a zapadno od Portorika. Glavni i najveći grad Dominikanske Republike je Santo Domingo. Glavno turističko odredište za većinu turista je Punta Cana. Biserno bele peščane plaže, kokosove palme, planinski lanci puni reka i slapova, slana jezera, egzotični biljni i životinjski svet i veseli domaćini zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. U Dominikanskoj Republici se nalazi čak 10 potpuno različitih nacionalnih parkova od kojih će vas svaki posebno očarati. Ovde se možete zabaviti, ali i odmoriti, zavisno od toga što Vam više odgovara. Bilo da tražite zabavu, odmor ili nešto novo, Dominikana nudi sve. Egzotična, tropska i prirodna, Punta Cana, smeštena na istočnoj strani ostrva, je pravi raj za zaljubljenike u prirodu i jedna od najpopularnijih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Dreams Palm Beach hotel nalazi se na oko 30 km od međunarodnog aerodroma Punta Cana. Izgrađen je u tradicionalnom stilu 1994. godine, a renoviran je 2008. godine. Kompleks je okružen zelenilom i predstavlja pravu oazu mira za svoje goste.

Plaža:
Hotel se nalazi na jednoj od najlepših plaža na Dominikani. Za goste hotela obezbeđene su ležaljke i suncobrani.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: glavni restoran, 5 a la carte restorana (italijanski, azijski, francuski i meksički, kao i specijaliteti sa roštilja i morski plodovi), 5 barova, snek bar, kafe, 3 bazena (jedan sa delom za decu), Spa & Wellness centar, masaža, sauna, parno kupatilo, mini klub „Explorer’s“ (3-12 godina), dečije igralište, časovi plesa, časovi španskog jezika, animacioni programi, kazino, noćni klub, „Teen’s club“ (13-17 godina), butici, Wi-Fi internet, usluga pranja veša, doktor, aerobik, stretching, fitness centar, sportovi na vodi (windsurfing, kajak, Scuba Diving u bazenu), stoni tenis, odbojka, boćanje, pikado, bilijar, 2 teniska terena (reflektori uz doplatu), vodena trambolina, ronjenje, jahanje, golf teren sa 18 rupa (udaljen oko 15 minuta od hotela).

Sobe:
Hotel ukupno ima 500 soba. Sve su moderno uređene i imaju: kupatilo, WC, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, budilnik sa MP3 priključkom, SAT LCD TV, CD/DVD, mini bar, sef, aparat za čaj/kafu, dasku i peglu za peglenje, bade mantile, Wi-Fi internet, balkon ili terasu.
Tipovi soba: Deluxe Tropical sobe – površine oko 41m2, za max 2+2 osobe. Raspoređene su od 1. do 3. sprata, sa pogledom na vrt ili bazen.
Deluxe Preferred Club sobe – nalaze se na odličnoj lokaciji, namenjene su za max 3+1 osobu i imaju pogled na more. Deluxe Jacuzzi Tropical View Preferred Club sobe – dodatno imaju jacuzzi u sobi i namenje su za max 2 osobe. Deluxe Ocean View Preferred Club sobe – sa pogledom na more, površine oko 41m2, za max 3+1 osobe.
Deluxe Jacuzzi Ocean View Preferred Club sobe - namenjene su za max 2 osobe.
Honeymoon Suite Jacuzzi Tropical View Preferred Club sobe - površine 82m?, sa pogledom na vrt ili bazen, namenjene su za max 2 osobe. Imaju spavaću sobu, dnevnu sobu, jacuzzi u sobi.

Usluga:
Usluga u hotelu je All inclusive.

Kontakt:
www.amrcollection.com
PRVI DAN
Beograd-Pariz/ili drugi evropski grad/-Punta Kana
Dolazak na aerodrom "Nikola Tesla" dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let (čekiranje). Poletanje aviona za Pariz/ili drugi evropski grad. Dolazak u Pariz/drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Nastavak putovanja. Let do Punta Kane. Po dolasku u Punta Kanu, na aerodromu pre pasoške kontrole, uplata ulazne turističke propusnice. Individualni transfer do izabranog hotela. Noćenje.

Od DRUGOG DANA
Punta Kana
Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Slobodno vreme za odmor i individualne posete. Noćenja.

PRETPOSLEDNJI DAN
Punta Kana-Pariz/ili drugi evropski grad/
Doručak. Napuštanje soba do 10h00-lokalno vreme. Individualni transfer do aerodroma u Punta Kani. Dolazak na aerodrom minimum 3 sata pre poletanja aviona. Uplata izlazne turističke takse. Individualna prijava za let i predaja prtljaga (čekiranje). Poletanje aviona za Pa
riz/ili drugi evropski grad.Obroci tokom leta.

POSLEDNJI DAN
Pariz/ili drugi evropski grad/- Beograd
Dolazak u Pariz/ ili drugi evropski grad. Čekanje na vezu u tranzitnoj zoni aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Dolazak u Beograd.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.