LTI Les Orangers Garden Villas and Bungalows

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel LTI Les Orangers je udaljen oko 4km od centra Hamameta, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 70km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2018. godine i nalazi se na svojoj plaži. Od centra grada je udaljen 4km a od aerodroma 70km. Poznati golf tereni “Citrus” i “Yasmine” se nalaze na oko 5km od objekta. U sadržaje hotela ubrajaju se elegantan lobi sa recepcijom, restorani sa animacijama uživo tzv. show cooking, 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tunižanski i azijski), poslastičarnica, barovi i kafić. Bazeni su smešteni u uređenim baštama sa terasama za sunčanje, od kojih se glavni bazen nalazi na samoj plaži, drugi je smešten među bungalovima, a dečiji bazen je najbliži recepciji. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel LTI Les Orangers poseduje svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj
U kompleksu se nalazi ukupno 332 smeštajnih jedinica. Od toga su 288 sobe, 15 apartmana, 15 bungalova i 4 vile. Sve sobe su luksuzno opremljene i imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, klimu, SAT LCD TV, pristup internetu (besplatno), mini bar, sef, fen, ketler.

Premium soba bez terase (38 m²) ima ih ukupno 32.
Premium soba sa terasom (43 m²) ima ih ukupno 195. 
Porodični apartmani (98 m²) su pogodni za 2 odrasle osobe i dvoje dece, i imaju dve spavaće sobe, dva kupatila i dnevni boravak.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 12:00), ručak (12:00 – 15:30), večera (19:00 – 22:00), kasna večera (22:00 – 06:00). Razni izbori salata (salata-bar), pice, palačinke i ostali dezerti se služe u periodu od 12:00-18:00. U hotelu postoje 3 a’ la carte restorana (mediteranski, tunižanski i azijski) i nekoliko barova. Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića ulaze u koncept usluge.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Ostali sadržaji
Frizerski salon, lekar na poziv.

Sport i zabava
Dva teniska terena, fitnes sala, teren za fudbal, odbojka na pesku, golf, vodeni sportovi, dva otvorena i jedan zatvoreni bazen, zatvoren bazen za decu, dečiji klub (4-12), dečije igralište, animacije,  Wi-Fi internet.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama