Hotel Asterion Suites & Spa

Platanjas Hanja, Krit

Opis destinacije

Krit je ostrvo u Sredozemnom moru na krajnjem jugu Grčke. Obuhvata površinu od oko 8300 km² i kao takvo je najveće ostvo Grčke i peto po veličini u Mediteranu. Dužina obale je 1.040 km, dok se ostrvo pruža u pravcu istok-zapad u dužini od 264 km, a u širini sever-jug 55 km. Krit obiluje neverovatnim kontrastima. Reljef je pretežno planinski, a najviši vrh je na 2.456 m n/v. Lanac visokih planina svojom prirodnom podelom formira 4 ostrvske provincije: Hania, Rethymno, Heraklion i Lasiti – Agios Niolaos. Na Kritu je zastupljena sredozemna klima, koja je nešto oštrija na planinama. Danas na Kritu živi preko 600.000 stanovnika, ali se tokom sezone taj broj drastično uveća zbog velikog broja stranih turista koji dolaze na letovanje. Ubrzanim tempom razvoja Krit je postao luksuzno letovalište, koje obezbeđuje odličan smeštaj u vrhunskim hotelima, dizajniranim tako da se uklapaju u živopisni krajolik koji ih okružuje. I pored sveg napretka koji je dostigao poslednjih godina, Krit je ipak ostao ostrvo neiskvarene lepote.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Asterion Hotel Suites & Spa hotel nalazi se u regiji Hanja, mestu Platanjas, na severnoj obali ostrva Krit. Hotel je smešten na samoj peščano-šljunkovitoj plaži, na 3 km od centra mesta. Od grada Hanja hotel je udaljen 16 km, a od aerodroma 30 km. Asterion Hotel Suite & Spa pruža mogućnost za savršen odmor na ostrvu Krit.

Sobe: Hotel Asterion Hotel Suites & Spa  je modernog dizajna i enterijera, u svom sastavu ima 390 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standardne, superior i deluxe sobe kao i apartmani kategorije junior i family. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, svaka ima kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, sef,  mini bar,  balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu objekta Asterion Hotel Suites & Spa se nalazi više restorana i barova. Osim pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju a la carte restoran na plaži specijalizovan je za jela mediteranske kuhinje, dok je tokom letnjih meseci na raspolaganju i taverna koja poslužuje specijalitete karakteristične za područje ostrva Krit. Za ljubitelje gastronomije istoka, u sastavu hotela nalazi se Sushi bar u kojem se osim usluge ishrane pruža mogućnost konzumacije osvežavajućih koktela i drugih napitaka. Od ostalih sadržaja u ponudi je bar pored bazena u kojem se u toku dana poslužuju različite vrste osvežavajućih napitaka i laganih obroka.

Sport i zabava: U sastavu hotela Asterion Hotel Suites & Spa nalazi se spoljašnji bazen sa izdvojenim delom za decu. U ponudi hotela je i spa centar koji može da odgovori na potrebe najzahtevnijih gostiju, sadrži prostorije za različite vrste masaža, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane kao i frizerski salon. Ljubitelji aktivnog odmora mogu da koriste fitnes centar u sklopu spa centra, dok na gradskim plažama ostrva Krit postoji mogućnost bavljenja pojedinim sportovima na vodi. Asterion Hotel Suite & Spa deci pristupa sa posebnom pažnjom. Poseduje dečije igralište i mogućnost usluge čuvanja dece. Od zabavnih aktivnosti u ponudi je animacija na bazenu. Tokom letnjih meseci povremeno se održavaju tkz. Kritske večeri, posvećene muzici i folkloru karakterističnom za ostrvo Krit .
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama