Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Casa del Mare Amfora se nalazi na samom moru, u mirnom ribarskom mestu Orahovac, na samo 10-ak kilometara od Starog grada Kotora.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, terasa, bežični internet u celom hotelu, mali wellnes (sauna, hidromasažna kada, masaže), mala privatna plaža, privatan parking. Suncobrani, ležaljke i peškiri su uračunati u cenu.

Apartmani:
klima uređaj, kablovska TV, mini bar, bežični internet. Neki apartmani imaju terasu ili balkon.
Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela).
Hotelska ponuda
Casa del Mare - Amfora se nalazi u Orahovcu koji je nekada bio ribarsko selo i sačuvao je mirnoću i autentičnost takvog mesta. Udaljen je svega nekoliko kilometara od starog grada Kotora.
Svih 10 prostranih apartmana Amfore imaju balkone sa pogledom na zaliv ili planinu, čija je unutrašnjost prilagođena okruženju u kojem se nalazi.
Večera, uz zalaska sunca, u restoranu Amfora, pravi je doživljaj Bokokotorskog zaliva, koji nudi specijalitete mediteranske i tradicionalne crnogorske kuhinje u spektakularnom ambijentu.
Plaža Amfora se nalazi odmah ispred hotela i dostupna je svim gostima hotela. Ostali sadržaji uključuju mali vellness i spa centar, sa hidromasažnom kadom i saunom. 
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama