Hotel Grand Okan Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Grand Okan se nalazi 50 metara od peščane plaže Kleopatra od koje je deli samo ulica, 500 m od centra Alanje, 125 km od aerodrome Antalija. Hotel ima 152 standardne sobe i izuzetnu lokaciju.

Hotelska ponuda:
restoran, lobi bar, TV kutak, internet cafe, Wi-Fi internet (oko bazena i na recepciji), bar na bazenu, snek bar, bilijar, sauna. Stoni tenis, pikado i stoni fudbal mogu se besplatno koristiti. Privatna plaža sa barom je na oko 50 metara od hotela. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet u sobama (uz doplatu), mini bar i sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

http://www.grandokan.com/tr 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.