Hotel Lusso Mare

Bečići, Gora

Opis destinacije

Bečići, turističko mesto nalazi se 3 km od Budve sa kojom je povezano šetalištem uz obalu i jedno je od najposećenijih mesta za letovanje u Crnoj Gori. Duž plaže u Bečićima se nalazi mnoštvo hotela, apartmana, barova, restorana kao i šetalište kojim se stiže do starog grada Budve.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Lusso Mare se nalazi u letovalištu Bečići, nadomak Budve.  Od najbliže plaže je udaljen 500m. Prve prodavnice se nalaze na oko 300m udaljenosti, dok je akva park u Budvi udaljen oko 4,5km. Aerodrom u Tivtu se nalazi na oko 25km udaljenosti.

Sobe: U svom hotel Lusso Mare poseduje 27 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel se nalaze jedinice budget (18 m2), standard (24 m2), one bedroom apartment-apartman sa jednom spavaćom sobom (30 m2) i premium apartman sa pogledom na more (60 m2). Svaka soba ima kupatilo, fen, klima uređaj, TV, telefon, papuče, ketler za čaj i kafu, wi fi i balkon ili terasu (izuzev budget soba koje nemaju balkon ili terasu jer su manje kvadrature od standardnih).

Hotelski sadržaj: U ponudi hotela Lusso Mare se nalazi restoran, bar, snack bar, wi fi, dok od dodatnih sadržaja poseduje servis za pranje i peglanje veša i uslugu fotokopiranja uz doplatu. Gostima je na raspolaganju besplatan parking hotela. Hotel Lusso Mare je odličan izbor za letovanje u Crnoj Gori za goste koji traže kvalitetan, moderan i nov smeštajni kapacitet.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama