Hotel Rixos Premium Magawish

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Rixos Premium Magawish se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od Sakale oko 8 km i oko 7 km od aerodroma. Tržni centar Senzo Mall udaljen je oko 10 km. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Jedan deo plaže je koralni greben, dok je veći deo kupališna zona sa plitkom vodom. Hotel je renoviran 2019., a otvoren 2021. godine.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran i nekoliko a la karte restorana, nekoliko barova, nekoliko bazena za odrasle, bazen za decu, igralište za decu, animacije, mini klub, diskoteka, fitnes centar, SPA centar, stoni tenis, tereni za tenis i fudbal, odbojka na pesku, sportovi na vodi, besplatan WI-FI internet u celom hotelu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama