Kempinski Hotel The Dome

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u Beleku, na obali mora, udaljen je od aerodroma u Antaliji 35 km. Počeo je sa radom 2005. godine. Prostire se na 70.000 kvadratnih metara.

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 5-ospratne zgrade i 19 vila i u glavnoj zgradi raspolaže sa 89 superior soba (max 2+1, 38 m2), 50 deluxe soba (max 2+1, 38 m2), 10 junior suite (pogled more, dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 3 osobe, 48 m2), 3 corner suite (pogled na vrt, dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 3 osobe, 48 m2). Vile su sa 3 i 4 sobe, površine od 120 do 200 m2. Sve sobe imaju centralni klima uređaj (u vilama je individualni), TV, WiFi (besplatno), telefon, sef (besplatno), mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, a la carte resoran sa različitim kuhinjama (azijska, italijanska i turska-jednom u toku boravka korišćenje usluga jednog restorana besplatno uz obaveznu rezervaciju), 5 barova, konferencijska sala, zatvoreni i otvoreni bazen, WiFi na celoj teritoriji hotela, fitnes i SPA centar (sauna i tursko kupatilo besplatno), teretana, sportski tereni za tenis, dnevne i večernje animacije. Plaća se: motorni sportovi na vodi, časovi golfa i tenisa, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, internet kafe, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.kempinski.com
Tel: +90 (242) 710 13 00

Napomena:
Izuzetno dobra usluga, kao i u svim Kempinski hotelima širom sveta, veliki broj sadržaja kao i moderan dizajn dovoljna su preporuka za relaksirajući porodični odmor.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.