Maxeria Blue Didyma

Didim, Turska

Opis destinacije

Didim je više nego idealna letnja destinacija za odmor porodica sa manjom decom zbog čistog mora i dugih peščanih plaža sa plićakom. Letovalište Didim, gradić sa nešto manje od 60.000 stanovnika, pravi je raj za miran odmor. Nalazi se između jezera Bafa i grada Ajdina. Važan deo Didima je Altinkum sa tri peščane plaže, velikim i lepo uređenim šetalištem kao i brojnim lokalima. Do većine hotela iz centra grada s velikim brojem prodavnica i kafea, može se doći pešice. Glavna atrakcija grada je lokalitet na kome je hram posvećen bogu Apolonu. Jednom godišnje u proleće, ovde su se u čast boga Apolona održavala festivalska takmičenja u atletici i umetnosti, tzv. Didimeja. Reč didima znači blizanci. Na frizovima hrama mogu se videti ostaci floralnih reljefa sa prikazima blizanaca Apolona i Artemide, dece boginje Lete i Zevsa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 65 km od aerodroma u Bodrumu, a 20 km od centra Didima. Otvoren je 2020. godine i zauzima površinu 25.000 m². Sastoji se od jedne šestospratne zgrade.

Plaža:
Peščana plaža je udaljena od hotala 25 metara i do nje postoji podzemni prolaz. Ležaljke, suncobrani i dušeci besplatni su za goste hotela. Bar na plaži – besplatno.

Sobe:
Hotel ukupno broji 187 standard soba (od kojih je 139 sa pogledom na more. Sve standard sobe površnine su 31m² i namenjene su za max 3+1 osobu; 88 standard roof soba (do kojih 60 sa pogledom na more), smeštene su na poslednjem spratu, površine 28m², za max 2+1 osobu; 8 superior swimm up soba površine 31m², za max 3 osobe; 8 dvosobnih superior junior suite soba površine 38m², za max 3 osobe – imaju dnevnu i spavaću sobu; 57 dvosobnih porodičnih soba sa pogledom na more površine 38m², za max 4 osobe, sa dve spavaće sobe odvojene vratima; 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama, površine 31m², sa pogledom na kopno ili na more, za max 2 osobe.
Sve sobe imaju: kupatilo, fen, mini bar (voda i bezalkoholna pića – besplatno), telefon, televizor, centralni klima uređaj, Wi-Fi (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni resoran, 3 a la carte restorana (turski, riblji, italijanski – uz prethodnu rezervaciju jednom tokom boravka besplatno), 4 bara, 3 spoljašnja bazena, zatvoreni bazen, aqua park sa 8 vodenih tobogana, Wi-Fi besplatno, Spa centar, usluga pranja veša, konfenrenkcijska sala, boćanje, odbojka na plaži, košarka, pikado, animacioni programi, akvabik, masaža (uz doplatu), tusko kupatilo, sauna, stoni tenis, dečiji bazen, dečiji mini klub, dečije igralište.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt: www.maxeriahotel.com

Napomena:
Nov, moderan hotel sa odličnim sadržajima za decu.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.