Milano

Milano, Italija

već od 139€

Opis destinacije

Milano - drugi po veličini grad u Italiji, glavni je grad regije Lombardije. Za Milano se smatra da je privredni, modni i medijski centar Italije. Katedrala, svojom gotičkom arhitekturom privlači turiste iz celog sveta. Posetite prelepe trgove, živopisne restorane i najmodernije radnje visoke mode.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
M I L A N O 
Fakultativno : ĐENOVA I OUTLET SERRAVALLE / JEZERO LUGANO i KOMO   5 DANA 2 NOĆI - AUTOBUSOM 

CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI
Best Western Falck Village Hotel 4*
HIT CENE !!! 02. MajPROMO 139 €159€
Doplata za 1/1 sobu 70€
HIT CENE VAŽE ZA REZERVACIJE DO 20.03.2024.
BROJ SOBA PO PROMO CENI OGRANIČEN !!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa  pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Milanu, obilaske  prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, obaveznu gradsku komunalnu taksu 4 € dnevno po osobi, plaća se na recepciji hotela, individualne troškove i ostale  nepomenute troškove. 
POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT uz doplatu. Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. Po ovom  programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Lugano & Komo 30 € odrasli / 25  € deca do 11,99 godina , Đenova i Outlet Seravale 35 € odrasli / 30 € deca do 11,99 godina . Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih  putnika (neophodan minimum od 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne  agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da  prihvate a u skladu sa mogućnostima organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih  izleta predviđenih ovim programom. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner. Ukazujemo putnicima da, imajući u vidu  datum formiranja programa putovanja i datum realizacije fakultativnog izleta, može doći do bitnih promena imperativnih uslova, koji se tiču kretanja,  prelaska granice, mera zaštite, vakcinalnih uslova i sl. što može uticati na sadržaj fakultativnog programa, pa i potpunu ili delimičnu nemogućnost  realizacije izleta, što organizator fakultativnog programa, ne može unapred predvideti. 
Best Western Falck Village Hotel 4* nalazi se u oblasti Sesto san Giovani,do centra Milana možete stići u konekciji autobusa 701 koji  staje ispred hotela I vozi do metro stanice Sesto Mareli odakle metroom stižete za oko 20 minuta do centra.Sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa  pomoćnim ležajem sa TWC-om , TV-om , telefonom. Hotel raspolaže sa restoranom. Doručak je na bazi švedskog stola.  http://www.falckvillagehotel.it/ 
1.DAN / putovanja BEOGRAD / MILANO 
Sastanak grupe u 15:15h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , sa  predviđenih perona od 34 do 41 ( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice  ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno vreme polaska u 16:00h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim  zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN / MILANO 
Po dolasku informativno, panoramsko razgledanje Milana - grad koji se smatra modnom prestonicom i centrom glamura i fudbala: Catello Sforzesco (zamak koji je u prošlosti služio kao službena rezidencija milanskih vojvoda, a danas je muzej i galerija) milanska Katedrala (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primera gotičke arhitekture),  Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima posle 15:00 h. NOĆENJE. 

3.DAN / MILANO / Fakultativno ĐENOVA I OUTLET SERRAVALLE / MILANO 
DORUČAK. Slobodan dan za individualno razgledanje grada, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet: poseta Đenovi - najlepši grad  Ligurijske rivijere izgrađen u kaskadama, rodno mesto Kristofera Kolumba, Nikole Paganinija i Đuzepea Macinija. Po dolasku odlazak  na panoramsko razgledanje grada koji je pod zastitom UNESCO-a. Razgledanje počinjemo od Piazze Caricamento u okviru koga se  nalaze posbene atrakcije Đenove, veliki gusarski brod na kome je sniman film “Pirati”, botanička bašta Biosfera, panoramski lift,  poznati aquarium I prelepa palata Svetog Đorđa. Usput ćemo obići i piazzu Ferrari, Piazzu Mateoti, Duždevu palatu, Katedralu Sv.  Lorenca, staru srednjovekovnu kapiju Porta Soprana, pored koje je kuća Kristofera Kolumba. Očekuje nas i šetnja kroz veličanstvenu  renesansnu ulicu via Garibaldi…Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo da posetite akvarijum, jedan od  najvećih akvarijuma u Evropi, a svakako najveći u Italiji. Originalni koncept akvarijuma je da prikaže živi svet Ligurijskog mora, svernog  Atlantika i Karibskog mora. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča vožnju nastavljamo ka najpoznatijem outletu  Italije, outletu Serravalle, sa velikim izborom radnji poznatih brendova koji se preporučuje svim ljubiteljima dobrog šopinga. Povratak  u Milano u večernjim satima. NOĆENJE. 

4.DAN / MILANO / Fakultativno LUGANO I JEZERO KOMO / MILANO / BEOGRAD 
DORUČAK. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Milanu, a mi vam preporučujemo fakultativni izlet: Komo-Lugano. Obilazak  bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Šetnja prelepo uređenim parkom Ciani iz koga se pružaju očaravajući  pogledi na jezero Lugano. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angiol. Slobodno vreme  za šetnju gradom ili šetnju pored jezera. Nastavak putovanja prema jezeru Komo. Po dolasku grupno razgledanje grada: gradski park,  mauzolej Aleksandra Volte, glavni trg Piazza Duomo i gradska katedrala. Slobodno vreme za predah uz espresso i uživanje u ovom  divnom krajoliku.. U popodnevnim časovima povratak u Milano po ostatak grupe. Sastanak grupe oko 17:00h i polazak za Srbiju.  Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti... 

5.DAN / BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). 

-  40%  po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 3 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.