Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MILANO & NAJLEPŠA JEZERA ITALIJE
GARDA – KOMO – LUGANO – STRESA – MAĐORE
5 dana / 2 noćenja / autobusom

TERMIN
PUTOVANJA
HOTELCENA
PO OSOBI
PROMO CENA
03.08. - 07.08.2023.3*219€169 € do 15.07.
21.09. - 25.09.2023.3*229€169 € do 15.07.
09.11. - 13.11.2023.3*239€179 € do 15.07.

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase prosečne udobnosti na navedenoj relaciji / (mesta se određuju prema datumu uplate tj sklapanja Ugovora o putovanju),
– Smeštaj u hotelu 3* ili 4* u 1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni),
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – 640 rsd (doplata 50% od cene osiguranja za osiguranje COVID-19) PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI ) ,
– Boravišnu taksu – 3 € ILI 4 € ( zavisno od kategorizacije hotela) po osobi po noći – plaća se na licu mesta,
– Individualne troškove,
– Fakultativne izlete,
– Doplata za jednokrevetnu sobu – 80 € (isključivo na upit),
– Transfer iz Novog Sada – 25 € (minimum za transfer je 8 putnika).

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Stresa i jezero Mađore – 30 €,
– Jezera Lugano i Komo – 30 €,
POPUST ZA UPLATU OBA IZLETA: 50€ UMESTO 60 €.
– Vožnja brodićem po jezeru Komo – 15 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
HOTEL DELLA ROTONDA 4* (http://www.hoteldellarotonda.it)
Adresa: Via Novara, 53, 21047 Saronno, Italia.
U blizini hotela nalaze se brojni restorani, barovi, supermarket i prodavnice. Na 15-20 minuta hoda od hotela nalazi se stanica voza, kojim se za samo 30-ak minuta stiže u strogi centar Milana – Cadorna (Zamak Sforca). Voz saobraća redovno tokom celog dana. Kapacitet hotela je 91 smeštajna jedinica raspoređena na tri sprata. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, mini bar, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV. Sadržaj hotela: recepcija, bar, lift, restoran, sef, parking, konferencijska sala. Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL BB SESTO SAN GIOVANNI 3* (LINK HOTELA)
Adresa: Viale Ercole Marelli 303 , 20099 Sesto San Giovanni, Italia
Hotel se nalazi 10 km od strogog centra grada, samo 400m od stanice voza kojim se stiže do centra vožnjom od 15 minuta. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV. Sadržaj hotela: recepcija, bar, lift, restoran, sef, parking… Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL CONCORDIA MILANO SESTO 4* (LINK HOTELA)
Adresa: Via Luciano Lama n. 10, 20099 Sesto San Giovanni Milan
Hotel se nalazi na 9 km od strogog centra grada, samo 50 m od stanice voza kojim se stiže do centra vožnjom od 15 minuta. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV. Sadržaj hotela: recepcija, bar, lift, restoran, sef, parking… Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL STUDIOS 4* (LINK HOTELA)
Adresa: Viale Europa, 56, 20093 Cologno Monzese MI, Italy
Hotel se nalazi na 7 km od strogog centra grada, na 1km od stanice voza kojim se stiže do centra vožnjom od 10 minuta. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, sef, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV. Sadržaj hotela: recepcija, bar , restoran, sef, parking, teretana… Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL MONICA FIERA 4* (LINK HOTELA)
Adresa: Via Olivetti 3, 20010 Pregnana, Italy
Hotel se nalazi  na 10ak minuta šetnje od stanice voza kojim se stiže do centra vožnjom od 20 minuta. Sobe su standardne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV. Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, sef, parking… Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL IBIS MILANO MALPENSA AEROPORTO 4* (LINK HOTELA)
Adresa: Via al Campo 100, Cardano Al Campo
Hotel se nalazi 13 km od centra grada, i poseduje recepciju, restoran, parking. Sobe su standardne dvokrevetne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, klima uređaj, fen za kosu, TV. Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).

HOTEL B&B MILANO MONZA 3*(LINK HOTELA)
Adresa: Via Lario, 19 , 20900 Monza, Italy
Hotel se nalazi na 10ak minuta vožnje od arodroma Malpensa, i poseduje recepciju, restoran, parking, bar. Sobe su standardne dvokrevetne i sadrže: sopstveno kupatilo, internet, klima uređaj, fen za kosu, SAT TV, peškire. Doručak je na bazi kontinentalnog švedskog stola (slano – slatki).
1. dan  BEOGRAD
Polazak sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park) u 19:00 h (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska). Noćna vožnja kroz Hrvtasku i Sloveniju preko Italije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan JEZERO GARDA (SIRMIONE)     –     MILANO
Dolazak na jezero Garda, najveće jezero Italije. Prirodne lepote, blaga klima i mediteranska vegetacija, čine Lago di Gardu omiljenom destinacijom turista iz celog sveta. Obilazak  slikovitog gradića Sirmione koji je dugačkim zemljanim sprudom povezan sa  južnom obalom jezera. Jedinstveni šarm starog gradskog jezgra, formiranog oko srednjovekvne tvrđave gospodara Verone, porodice Skaliđeri, dopunjuju brojne poslastičarnice u kojima se mogu probati neki od najboljih italijanskih sladoleda. U neposrednoj blizini se nalaze i ostaci najveće i najvažnije rimske vile na severu Italije, koja je, po legendi, pripadala čuvenom pesniku Katulu (nije planiran grupni obilazak ruševina, isključivo individualni). Slobodno vreme do polaska ka Milanu. Smeštaj u hotel (okolina). Noćenje.

3. dan LUGANO i KOMO (fakultativno) – MILANO
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativni izlet do Lugana (Švajcarska) i Koma. Po dolasku u Lugano sedi razgledanje grada: katedrala Sv. Lorenca, crkva Svete Marije od Andela iz XVI veka, Gradski park, vila Cani, Trg reforme… Slobodno vreme za individualno razgledanje grada do polaska ka jezeru i gradu Komo. Dolazak na obale jezera čijim lepotama su se istim žarom divili i slavni romanopisci Gistav Flober i Ernest Hemingvej kao i pesnici Vordsvort, Bajron ili Šeli koji ga je nazvao “najlepšim mestom na svetu, necim što nadmašuje sve njegovo dotadašnje poimanje lepote”. Razgledanje centra grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, vile Ðeni, Olmo, muzej Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma… a potom šetnja obalskom promenadom uz mogućnost fakultativne vožnje brodićem po najlepšem jezeru Evrope. Po obilasku jezera, sledi odlazak do centra Milana, uz obilazak najvećeg industrijskog grada Italije, grada fudbala i najvećeg modnog centra Evrope: park Sempione, zamak Sforca, čuvena Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, čuvena Milanska skala… Povratak u hotel.  Noćenje.

4. dan    STRESA I JEZERO MAĐORE  (fakultativno)  
Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u Milanu ili mogućnost fakultativnog izleta do Strese, mondenskog gradića na jezeru Madjore.  Stresa, prelep mondenski grad na jezeru Mađore poznat po vilama izuzetne arhitekture i sa prelepom vegetacijom. U Stresi se ukrcavamo na brodić koji nas vozi u posetu prekrasnim Boromejskim ostrvima: Isola Bella i Isola Dei Pescatori, vlasništvo porodice Boromini. Isola Bella je ostrvo – palata iz 1632. godine poznato po vrtovima, koji se stepenasto spuštaju i imaju čak 10 terasa. Isola dei Pescatori (Ostrvo ribara) je naseljeno tokom cele godine a prepoznatljivo je po malom trgu okruženom uskim, krivudavim uličicama koje vode do šetališta u severnom delu ostrva gde se uvek može probati sveža riba u nekoj od tratorija sa pogledom na jezero. Slobodno vreme do povratka za Srbiju. Putovanje preko Slovenije i Hrvatske do Srbije. Noćna vožnja.

5. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
Cene su izražene u evrima, a plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, u skladu sa sledećim uslovima:

– 30% od cene rezervisanog smeštaja i autobuskog prevoza prilikom rezervacije, a ostatak u mesečnim ratama, tako da aranžman bude isplaćen najkasnije 15 dana pre datuma početka korišćenja usluge

– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu

– platnim karticama (VISA, VISA ELECTRON, MASTER, MAESTRO, DINA) u skladu sa naznačenim uslovima plaćanja

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama