Moonlight Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Turgutreis, 18km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2003.godine, a poslednji put renoviran 2020.godine. Ima ukupno 56 standardnih soba koje su raspoređene u okviru trospratne zgrade. Gostina su na raspolaganju glavni restoran, dva bara, bazen. Hotel se nalazi na svojoj plaži od koje ga deli promenada koja vodi do centra Turgutreisa. Ovaj deo Bodruma je poznat po najlepšoj plaži (prekoputa ostrva Kos), tako da je preporuka onima koji žele da uživaju u najlepšem delu Egejskog mora.

Hotel je skromnijeg sadržaja, tako da je za najmlađe tu samo deo u oviru glavnog bazena.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba suncobrana i ležalki je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju TV, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, pločice na podu, telefon, balkon ili terasu. Površine su 22-35m2.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive– samoposluživanje u glavnom restoranu, izbor više jela prema hotelskim pravilima (doručak, ručak, večera). Gostima su na raspolaganju i dva bara: Bar i Pool bar. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalokolna pića, coffee break u periodu 17:00-18:00. All inclusive koncept je u periodu 10:00-23:00.

Plaća se: uvozna i premium pića, energetska pića, turska kafa, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi  i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Sef, fotograf, rent-a-car.

Sport i zabava
Bazen za odrasle, odvojeni deo bazena za decu, sportovi na vodi koji se dodatno plaćaju. Wi-Fi internet je gostima dostupan besplatno u lobiju hotela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama