Pariz

Pariz, Francuska

već od 799€

Opis destinacije

PARIZ – „GRAD SVETLOSTI”, najveći i glavni grad Francuske. Leži na reci Seni, kojom je podeljen na severnu - Desnu obalu i južnu - Levu obalu. Ovo je grad koji svake godine ugosti više miliona turista iz celog sveta što ga svrstava u naposećeniju svetsku turističku destinaciju.To je grad umetnosti i mode i zasluženo važi za jedan od najromantičnijih gradova na svetu...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TERMIN PUTOVANJAHOTELCENA PO OSOBISPECIJALNA CENA
PRAZNIK RADA:
30.04-04.05.2024
HOTEL 3*829€799€
Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

SPECIJALNA CENA VAŽI ZA MAKSIMALNO 6 OSOBA PO POLASKU. POPUSTI I DOPLATE:
- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 40 € (NA UPIT);
- doplata za 1/1 sobu 220 € (NA UPIT).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avio prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd (prevoznik Air Serbia);
- aerodromske takse: 89 € (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
- transfer aerodrom – hotel – aerodrom;
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
- razgledanja i obilaske prema programu,
- usluge lokalnih vodiča,
- agencijske usluge.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- fakultativne programe;
- obaveznu taksu za Pariz koja iznosi 2,15€ po osobi po noći za hotel 3* (na dan objavljivanja programa - podložne promeni);
- međunarodno zdravstveno osiguranje: Za osobe do 18 godina 531 dinara, od 19 do 70 godina 797 dinara i od 71 do 86 godina 1592 dinara.

CENE ULAZNICA ZA INDIVIDUALNU POSETU LUVR/VERSAJ
- Dvorac Versaj - 50€ odrasli / 30€ deca do 17 godina - obuhvata: ulaznicu za muzej, individulani odlazak i obilazak Versaja
- Luvr - 45€ odrasli / 25€ deca do 17 godina - obuhvata: ulaznicu za muzej, individulani obilazak Luvra (odlazak i povratak metroom).
Ibis Paris la Defense Centre 3*
Lokacija: Hotel se nalazi u modernom delu Pariza – Defansu, na 180 m od stanice metroa Esplanade de La Defense (linija 1, koja povezuje La Defense, moderni poslovni deo grada, sa Trijumfalnom kapijom, Jelisejskim poljima i Luvrom. Od velikog šoping centra „Les 4 temps“ je udaljen samo jednu stanicu metroa.
Sadržaj hotela: Hotel pripada lancu hotela ibis i raspolaže sa ukupno 286 soba, restoranom, kafeterijom, kongresnim salama.
Smeštaj: Sobe su dvokrevetne i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (isključivo za dete do 12 godina), opremljene modernim nameštajem, kupatilom sa fenom za kosu, klimom, SAT TV-om, WiFi-om(uz doplatu).
Usluga: Noćenje sa doručkom (doručak je po principu samoposluživanja – kontinentalni švedski sto)

Više informacija o hotelu na
www.ibis.com/gb/hotel-0771-ibis-paris-la-defense-centre/index.shtml
1. dan BEOGRAD – PARIZ
Dolazak putnika na aerodrom "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Poletanje aviona u 06:45h (JU 240). Dolazak u Pariz u 09:20h. Panoramsko razgledanje grada: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Sajo, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam…Nakon obilaska smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Noćenje.

2. dan PARIZ- LUVR
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili individualni odlazak do jednog od najčuvenijih muzeja na svetu – Luvra. Slobodno vreme. Noćenje.

3. dan PARIZ– VERSAJ
Doručak. Slobodan dan ili individulani obilazak velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Noćenje.

4. dan PARIZ
Doručak. Slobodan dan za individualni odlazak u Diznilend. Noćenje

5. dan PARIZ –- BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd u 21:10h (JU 243). Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 23:30h. Kraj programa.
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, a ostatak na 4 jednake rate čekovima građana;

- Platnim karticama (Dina, Visa, Master, Maestro);

PLN

Organizator putovanja je turistička agencija Plana Tours, broj licence OTP 489/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Plana Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.