Planinarski dom Midžor

Stara Planina, Srbija

Opis destinacije

Stara planina, visokoplaninski masiv, spada u grupu venačnih planina. Glavni venac dugačak je oko 550 kilometara, i proteže se od Zaječara do Crnog mora. Deo ovog venca označava i prirodnu granicu između Srbije i Bugarske. Stara planina nosi i drugo ime - Balkan, po kome je i celo Balkansko poluostrvo dobilo naziv.Najviši vrh u delu koji zahvata Srbija je Midžor (2.169 metara). Ski centar Stara planina nalazi se na visini od 1.723m, maksimalna visinska razlika iznosi 495m, a najduža staza ima 1.155m. Ski gondola, prva i jedina u Srbiji, povezuje hotel Stara planina sa ski stazom Konjarnik. Maksimalni kapacitet ski gondole je 2.400 skijaša na sat, u 40 kabina, a cetvorosedna žicara takođe prima 2.400 skijaša na sat. U okviru ski centra Stara planina obezbeđeno je veštačko osnežavanje na više od 4km staza, od ukupnih 13km staza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Planinarski doma MIDŽOR, Stara planina - ZIMA 2022 / 2023
TIP SOBE
Minimum - maksimum osoba
01. DECEMBAR 2022 - 31. MART 2023
NOĆENJE SA DORUČKOMPOLU-PANSIONPUN PANSION
VIŠEKREVETNE SOBE2 - 9 odraslih3.6454.1154.585
CENE U RSD PO OSOBI PO NOĆI

VAŽNA NAPOMENA: ODREĐENI BROJ SOBA IMA ZAJEDNIČKO KUPATILO

CENA UKLJUČUJE:
- izabranu uslugu - pun panison, polupansion (početak suluge je večera) ili noćenje s doručkom. Način služenja obroka: set meni.
- besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama.

CENA NE UKLJUČUJE:
- boravišnu taksu - odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju, taksu.
- hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 8 din dnevno po osobi (takse se plaćaju u agenciji).

POPUSTI ZA DECU:
- deca do 2,99 godine – besplatno, dele ležaj
- deca 3 - 11,99 godina imaju 30% popusta ako koriste sopstveni ležaj
- deca 3 - 11,99 godina imaju 50% popusta ako koriste zajednički ležaj
- jedna odrasla osoba i jedno dete - dete plaća punu cenu
- deca do 3,9 godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi - odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno.

DOPLATE I NAPOMENE:
- doplata za jednokrevetnu sobu 1.200 RSD.
- dozvoljen boravak za kućne ljubimce uz doplatu 1.200 RSD dnevno (maksimalno do 10kg, psi I mačke), obavezna najava.
- check in od 16h, check out do 12h. Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta.
- kasnije odjavljivanje: do 14h – 1.100 rsd po sobi, posle 14h se plaća puna cena jedne noći prema cenovniku.

Nalazi se na 1.580 metara nadmorske visine, ispod Babinog zuba. Sagrađen je 1951.godine, i od tada je više puta dograđivan i renoviran.

Danas predstavlja moderan objekat na divnoj lokaciji sa svim udobnostima savremenog smeštaja. Raspolaže sa 60 ležajeva. Sobe su opremljene po visokim standardima. Planinarski dom radi tokom cele godine, a okruženje u kome se nalazi pruža mogućnosti za upražnjavanje raznih aktivnosti: šetnja, rekreacija, skijanje i drugi zimski sportovi.

Planinarski dom "Midžor" se nalazi u neposrednoj blizini hotela "Babin zub". Od hotela "Stara planina" je udaljen 4,2 km, a do najbliže skijaške staze "Konjarnik" ima 400m.

Raspolaže sa  14 soba sa 60 ležaja. Besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama. Pored pansionskog restorana, gostima je na raspolaganju Kamin slala kao i terasa. Parking ispred objekta.

U cenu ukjučena izabrana usluga:
- Pun panison - set menu (Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge),
- Polu pansion - set menu (Početak usluge je večera, a doručak je kraj usluge),
- Noćenje sa doručkom - set menu.

Roditelj/pratilac je dužan da prilikom chek in-a prezentuje zdravstvenu knjižicu ili pasoš deteta

Dozvoljeni su kućni ljubimci (pse i mačke) koji imaju najviše 10 kilograma - uz doplatu. 
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

- 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:

- ČEKOVIMA GRAĐANA - na jednake mesečne rate , po obračunu, do 30.03.2023. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
- KREDITNIM KARTICAMA

SPN

Organizator putovanja je turistička agencija Supernova Travel, broj licence OTP 196/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Supernova Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.