Primasol El Mehdi

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Mahdia. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 48km, a od aerodroma Cartage u Tunisu 215km. U neposrednoj blizini se nalaze restorani i prodavnice, a brzo se stiže i do starog dela grada od kog je udaljen oko 3km.

Opšti podaci
Primasol el Mehdi je dobro lociran hotel nedaleko od starog dela mesta Mahdia. Poslednji put je renoviran 2009. godine. Ima 389 soba, koje mogu biti standardne i porodične. Gostima su na raspolaganju glavni restoran “L’Oliver, restoran  “The Blue”, 3 a la carte restorana i 4 bara.

Za najmlađe je tu mini club (4-12 god) , dečje igralište i club sa specijanim programom  za tinejdžere (13-17 god).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na bazenu i plaži su dostupni bez doplate, dok je za peškire potreban depozit.

Smeštaj
Sve sobe su klimatizovane, poseduju terasu ili balkon, kupatilo s tušem ili kadom, fen, sef, telefon, satelitsku TV. Mogu biti sa pogledom na more ili na baštu. Pored standardnih hotel u ponudi ima i porodične sobe.

Plaća se: sef i telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju restoran “The Blue” (tunižanski), “Le Pecheur” (mediteranski) i “Ipanema” (brazilski), kao i 4 bara (Lobby bar, Pool bar, Garden bar i Night express).
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).

Ostali sadržaji
Prodavnice, menjačnica, lekar na poziv.

Sport i zabava
Hotel ima četiri otvorena i jedan zatvoreni bazen, manji aqua park sa tri tobogana, fitness centar, sto za bilijar, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, aerobic, odbojka na plaži, razni sportovi na plaži. Wi-Fi internet je dostupan besplatno u javnim prostorijama.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, tenis, golf i ostalo van koncepta. 
Spa & wellness
Hotel ima Spa i Wellness cenar, tursko kupatilo, saunu i salon lepote. U istom su dostupni razni tretmani i masaže. Korišćenje se naplaćuje.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.