Sentido Bellevue Park

Port El Kantaui, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Port El Kantaoui, na svega 2km od istoimene luke u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice. Od centra mesta Sousse je udaljen oko 15km, a od Monastira oko 35km. Od najbližeg aerodroma Enfidha udaljen je oko 40km.
U neposrednoj blizini hotela nalazi se autobuska stanica.

Opšti podaci
Hotel Sentido Bellevue Park pripada poznatom lancu hotela Sentido. Otvoren je 1994., a poslednji put renoviran 2017. godine. Hotel raspolaže sa 390 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u à la carte restoranu tradicionalne tunižanske kuhinje, kao i barovima (Piano bar, Pool bar i Snack bar). Lobi nije klimatizovan.

Za najmlađe su tu mini club (4-12 godina), igralište, dečiji bazen (otvoren i zatvoren koji se greje). Takođe, hotel ima i maxi club (13-17 godina) sa svakodnevnom animacijom. 

Plaža
Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira je uz depozit.

Smeštaj
Sve smeštajne jedinice imaju balkon ili terasu, SAT TV, telefon, mini bar, Wi-Fi internet, klimu, sef, kupatilo sa kadom, poseban toalet, fen za kosu, aparat za kafu i čaj.

Standard sobe su površine oko 35m². Mogu imati pogled na more, bazen, baštu ili kopno.
Family sobe su površine oko 56m² sa pogledom na more ili bazen. Imaju 2 odvojene spavaće sobe sa 1 francuskim i 2 odvojena ležaja.
Superior family sobe su površine oko 75m² sa pogledom na baštu. Imaju 2 odvojene spavaće sobe i 2 kupatila sa 1 francuskim i 2 odvojena ležaja.
Junior suite su površine oko 40m² sa pogledom na bazen ili more. U jednoj prostoriji se nalazi spavaća soba i dnevni boravak.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Glavni restoran nije klimatizovan.

Pored glavnog restorana, gostima je na raspolaganju jednom u toku boravka à la carte restoran (tunižanska kuhinja), kao i 3 bara (Piano, Pool i Snack bar).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, medicinska služba, biblioteka, frizer, butik, mini market. 

Sport i zabava
Hotel ima 1 otvoreni bazen za odrasle i decu, kao i 1 zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), odbojku na plaži, boćanje, stoni tenis, gimnastiku u vodi, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je besplatan u hotelu. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, tenis, golf i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Gosti mogu koristiti teretanu bez doplate.

Plaća se: Wellness centar, Spa, sauna, različite masaže, tretmani i ostalo van koncepta.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.