Signature Blue Resort

Kušadasi, Turska

Opis destinacije

Kušadasi je prva turistička destinacija u Turskoj na obali Egejskog mora, u oblasti Ajdin, na oko 90 km od Izmira. Reputaciju jednog od najatraktivnijih gradova na obali Egeja ima, između ostalog, zahvaljujući blizini važnih istorijskih lokaliteta Efesa, Didima, Prijene, Mileta, važnih centara antičkog vremena, koji su danas prava poslastica za ljubitelje istorije. Brojne peščane plaže sa toplom i bistrom vodom, nude raznovrsne sadržaje za ljubitelje aktivnog života: jedrenje, skijanje na vodi, odbojka na plaži… Zabava u nekoj od diskoteka ili barova je kraj idealnog dana u Kušadasiju.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen 175 km od aerodroma u Bodrumu, nalazi se na samo 5 km od centra Kušadasija. Hotel se sastoji od jedne glavne zgrade sa 12 spratova. Renoviran je 2021. godine.

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste.

Sobe:
Hotel ukupno broji 111 soba i sve imaju kupatilo, fen, Wi-Fi (besplatno), klima uređaj, sef, mini bar, SAT TV, ketler.

Deluxe sobe površine su 22 m² i sve imaju pogled na more.

Pored Deluxe soba koje su najbrojnije, hotel u ponudi ima i Junior Suite (30 m²), Promo sobe (22 m²), Corner sobe, King Suite (35 m²).

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran na krovu, a la carte restoran, beach snack restoran, lobby i snack bar, spoljašnji bazen, Spa centar, tursko kupatilo, sauna, teretana.
Usluge uz doplatu: tretmani i masaže u Spa centru, usluga pranja veša, sportovi na vodi.

Način služenja obrkoka:
Švedski sto

Kontakt: www.signaturehotels.com

Napomena:
Dobar odnos cene i kvaliteta, preporuka za parove koji žele kvalitetan smeštaj u blizini svih glavnih atrakcija u Kušadasiju.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera Big Blue dva sata pre leta*; Čarter let na relaciji Beograd – Izmir/Bodrum. Sletanje u Izmir ili Bodrum. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11. 14. DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8. 11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Izmir/Bodrum – Beograd. Dolazak u Beograd.

KRAJ PROGRAMA
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.