Steigenberger Al Dau Beach Hotel

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u novom turističkom delu Memša, oko 14km od centra Hurgade, oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci
Otvoren je 2007. godine, zauzima površinu od preko 160.000m2 i u ponudi ima 390 smeštajnih jedinica. Jedan je od najluksuznijih hotela u ovom delu Egipta, a pored kvalitetne usluge i raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom što ga čini dobrim izborom za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su mini klub, dečiji bazen.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu dužine 400m sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj
Hotel ima 390 moderno opremljenih smeštajnih jedinica i većina je sa pogledom na more. Sve sobe imaju klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler.

Promo sobe su veličine oko 50m2 imaju pogled na promenadu mogu biti sa balkonom ili bez balkona (zavisi od raspoloživosti prilikom check in-a) primaju dvoje odraslih i jedno dete.
Deluxe sobe su veličine oko 50m2 imaju balkon i pogled na more, primaju dvoje odraslih i jedno dete.
Porodične sobe su veličine oko 55m2 sastoje se iz jedne veće spavaće sobe, mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta kao i pomoćni krevet za decu, imaju balkon. Mogu da se smeste dvoje odraslih i dvoje dece.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela,  po hotelskim pravilima). U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa (Espresso, Cappuccino, Nescafe), noćne užine i a’ la carte restorani jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – glavni restoran Tamarind, Alex Beach Club, Tanga Lebanese Beach Restaurant&Bar, Bwala Pool Restourant&Bar. Hotel ima i nekoliko barova –  Karibu, Ukumbi café, Dewan café (Oriental Shisha corner), Bwala, Tanga. Gostima su na raspolaganju i tri azijska restorana na Al Dau promenadi – Sushi, Sumo House i Samurai (besplatni jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Plaća se: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, usluge lekara, prodavnice, usluge pranja i sušenja veša, bankomat.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazene površine 5.000m2, golf, aerobik, boćanje, stoni fudbal, stoni tenis, pikado, bilijar i ostale dnevne  animacije. Gosti hotela mogu da koriste i jacuzzi na otvorenom (samo za odrasle) i aqua park u hotelu Steigenberger Aqua Magic. Wi Fi internet je dostupan u većem delu hotela. 

Plaća se: ronilački klub,  tereni za golf i oprema, sportovi na vodi, internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.