Steigenberger Pure Lifestyle

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora. Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor, Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Memši, oko 5km od centra, oko 6km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren u novembru 2018. godine, u ponudi ima 121 smeštajnu jedinicu. Kompleks je izgrađen u modernom stilu, u beloj boji i predstavlja pravu oazu luksuza. U ponudi ima 3 bazena, nekoliko restorana i bazena. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Steigenberger Al Dau (9 bazena) kao i hotela Steigenberger Aqua Magic (aqua park kao i užine i pića u toku boravka).

Hotel je samo za odrasle (+16).

NAPOMENA: nije moguće koristiti restorane hotela Steigenberger Al Dau dok traje Covid 19.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jednom nedeljno se organizuju žurke sa DJ izvođačima.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 121 apartman i svi imaju jacuzzi, SAT LCD TV, espresso mašinu, terasu/balkon, sef,  Wi-Fi internet, mini bar.
Standard room imaju pogled na promenadu, nemaju terasu ni jacuzzi. 
Suite Jacuzzi su veličine oko 50m2 . 
Suite Swim Up su veličine oko 50m2 . sa direktnim izlazom na bazen.
Penthouse Suite su veličine oko 110m2 . Sastoje se od dnevnog boravka i spavaće sobe.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana – Gourmet Market, gostima su na raspolaganju i sledeći restorani – Alex Beach Club & Restaurant, S-Square Sumo House i S-Square Samurai. U ponudi hotela je i nekoliko barova – Pure Lounge, Pure Chill Bar, S-Square Sushi Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: ceđeno voće, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargile i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, transferi, nargila.

Sport i zabava
Hotel ima 3 bazena – Party Pool za zurke sa DJ-em, Play Pool sa stolovima za bilijar i Chill Pool sa ležaljkama. Gosti imaju i  pristup bazenima i u hotelu Steigenberger Al Dau, pristup aqua parku sa 6 tobogana u hotelu Steigenberger Aqua Magic.  Tokom zimske sezone dva bazena se greju i swim up bazeni se greju (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Svuda u hotelu i na plaži je dostupan Wi Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, golf i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tretmani i masaže u Spa centru su uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.