Sunis Evren Beach Resort & Spa

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Udaljen je 60 km od aerodroma u Antaliji, 11 km od Manavgata, 7 km od Sidea. Sagrađen je 2009. godine, na površini od 16.000 m².

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci, peškiri i bar su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 4 petospratne zgrade, A, B, C, D. Raspolaže sa 148 standardnih soba (uključujući dve za invalide, max 3 osobe, 26 m²), 24 jednosobne superior sea view (velika spavaća soba, max 2 osobe, 38 m²) i 118 dvosobnih porodičnih jedinica (dve spavaće sobe sa vratima, kupatilo, max 4 osobe, 40 m²). Svaka soba ima: WiFi (besplatno), sef (besplatno), telefon, fen, klima uređaj (centralni-radi u odredjenim časovima), pribor za pripremu čaja/kafe, balkon, bademantil, mini bar (besplatno).

Hotelski sadržaj:
Glavi i 5 a'la carte restorana (turski, riblji, italijanski, roštilj, meksički - po dogovoru, tokom boravka jedna poseta nekom od restorana besplatna), vegetarijanski i dijetalni meni, 6 barova, unutrašnji bazen, konferencijska sala (220 osoba), besplatan internet, 2 spoljašnja bazena, 3 vodena tobogana, spa centar, tursko kupatilo, sauna, teretana, aerobik, akvabik, pikado, boćanje, odbojka na pesku, stoni tenis, diskoteka, animacija, dečiji klub (4-12 godina), dečiji meni, dečije igralište, dečiji bazen i 2 vodena tobgana. Plaća se: doktor, frizer, masaža, video igre, motorni sportovi na vodi, bilijar, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 763 0506

www.sunishotels.com

Napomena: 
Kompleks pripada hotelskoj grupaciji koja je dobitnik mnogobrojnih nagrada iz oblasti turizma.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.