The Oliver Suites

Messongi, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Novi luksuzni hotel sa 5*, skladno smešten ispred prelepe peščane plaže u oblasti Messongi – jugoistočni Krf. Uz puno poštovanje životne sredine i arhitekture Krfa, okružen maslinjacima hotel se nalazi na 10 km od palate Ahilion, 22 km od centra Krfa i oko 20 km od aerodroma.

Plaža:
Na samoj plaži. Hotel svojim gostima pruža mogćnost besplatnog korišćenja ležaljki i suncobrana i peškira pored bazena i na plaži.

Hotelski sadržaj: 
Svojom elegancijom u najvećoj meri privlači parove. Od sadržaja gostima ima da ponudi: recepciju, a la cart restorane u kojima se služi grčka i internacionalna kuhinja, lobi bar, bar pored bazena, otvoren bazen koji se nalazi u pažljivo negovananom vrtu, ležaljke i suncobrane pored bazena, spa centar (sauna, masaže – uz doplatu), fitnes centar, parking. Za ljubitelje aktivnijeg odmora u hotelskoj ponudi su i časovi joge i pilatesa. Mali kućni ljubimci do 10 kg su dobrodošli u ovaj hotel.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 120 soba i apartmana. U ponudi naše agencije su tipovi soba junior suite sa pogledom na baštu i junior suite sa privatnim bazenom. Junior suite sa pogledom na baštu (oko 38 m2) u svom sastavu ima: king size krevet, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV, mini bar (uz doplatu), aparat za kafu, sef, kupatilo (tuš), fen za kosu, bademantile i sobne papuče, direktnu telefonsku liniju i balkon. Junior suite sa pogledom na vrt može ugostiti dve odrasle osobe. Junior suite sa privatnim bazenom ima površinu oko 40 m2, i iste je opremljenosti kao i junior suite i takođe može ugostiti dve odrasle osobe.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom – švedski sto. Mogućnost doplate za polupansion.

Napomena: 
Jedinstveni arhitektonski dizajin čini ovaj hotel jednim od najluksuznijih na ostrvu.

Kontakt: 
www.olivarsuites.gr
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.