Vila Elektra

Edipsos, Evia

već od 130€

Opis destinacije

Ostrvo Evia je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj. Prostire se uz obalu Beotije i Atike od severnih Sporada pa do ostrva Andros u blizini Kiklada. Prestonica Halkida je jedan od najuticajnijih antičkih gradova. Mesto Pefki se nalazi na severnom rubu Evije, preko puta ostrva Skiatos. Odlikuje se dugom peščano-šljunkovitom plažom dugom 4km, čistim i mirnim morem, povoljnim klimatskim uslovima, bogatom florom i faunom, dugom sezonom. Blizina Atine je prednost za sve one koji žele da upoznaju prestonicu Grčke.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Plaža > 120m

Oprema

  • Klima
  • TV
  • Wifi
  • Kuhinja

Broj nocenja

  • 10 Noćenja

Broj kreveta

  • 2 Kreveta
  • 3 Kreveta
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Prevoz
  • Uslovi plaćanja
10% popusta za uplate u celosti do 04.04.2024

VILA ELEKTRA

STRUKTURA
BROJ PLATIVIH OSOBA
PERIOD BORAVKA I BROJ NOĆENJA
27.05.06.06.16.06.26.06.06.07.16.07.26.07.05.08.15.08.25.08.04.90.14.09.24.09.
06.06.16.06.26.06.06.07.16.07.26.07.05.08.15.08.25.08.04.09.14.09.24.09.04.10.
10101010101010101010101010
CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM
1/2 STD2150*170*230240250285305305295240220185*145*
1/3 STD3135*155*195200210235250250240200185160*130*
Za sopstveni prevoz cena aranžmama se umanjuje za 35€ po plativoj osobi osim u smenama označenim * u kojima nema umanjenja

U cenu nije uračunata grčka boravišna taksa.

U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.50€ po smeštajnoj jedinici po danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.   

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd – Evija – Beograd;
- smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima / apartmanima;
- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;
- troškove organizacije i vođstva puta. 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- u cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi od 0.50€ do 1,5€ po smeštajnoj jedinici po danu, u zavisnosti od kategorizacije objekta i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.
- međunarodno putno – zdravstveno osiguranje;
- individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

POPUSTI I DOPLATE:
Spajanje smena:
- u slučaju spajanju smena, cena se umanjuje za 30€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, osim u smenama označenim zvezdicom
- u slučaju spajanja smena od kojih je jedna sa zvezdicom, a druga bez, cena II smene se umanjuje za 30€
- u slučaju sopstvenog prevoza cena aranžmana umanjuje se za 30€ po osobi, u slučaju spajanja smena na sopstvenom prevozu nema dodatnog umanjenja cene.

Jedna osoba u 1/2 std:
- Doplata za 1/1 studio 70% na cenu paket aranžmana i ima jedno mesto u autobusu (osim smena sa * - u kojima je doplata 100% i ima 2 sedišta u autobusu

Dete kao dodatna osoba:
- prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj
- Navedeni popusti važe samo za dete u pratnji minimum dve punoplative osobe.
- Dete od 2 do 12 god na sopstvenom ležaju, plaća cenu paket aranžmana ili najma smeštaja umanjenu za 20€.   

Pomoćni ležaj:
- Dete od 6 do 12 godina u 1/2+1 studiju na pomoćnom ležaju plaća 50€ i autobusku kartu. 

Doplata za klima uređaje:
- Klima uređaj uključen u cenu kod nekih vila
- Doplata klima uređaja – tamo gde nije uključen u cenu smeštajne jedinice -  od 4 do 10€ dnevno po sobi.

Napomena: 
- Zbog vanredne situacije, nastale usled virusa Covid- 19, korišćenje klima-uređaja zavisi od protokola koji propisuje Vlada Grčke u trenutku boravka na destinaciji   

SOPSTVENI PREVOZ:
- Cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi na osnovnu cenu paket aranžmana;        
Vila Elektra se nalazi u delu Edipsosa koji je najbliži termalnim izvorima. Nalazi se na oko 120 metara udaljenosti od plaže i od termalnih izvora. U neposrednoj blizini vile nalazi se veliki broj prodavnica, restorana, taverni i supermarketa. Lokacija objekta je pogodna za sve uzraste gostiju i pruža obiman sadržaj.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom, drugom i trećem spratu. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešoom sa dve ringle), televizor i klimu (korišćenje klima-uređaja uračunato u cenu). Objekat poseduje lift. U okviru programa "Letovanje 2020" gostima je na raspolaganju besplatno korišćenje interneta (agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

Vila Elektra nema sopstveni parking (postoji mogućnost u neposrednoj blizini objekta).

1. dan: Okupljanje putnika na utvrđenom mestu 30 minuta pre predviđenog vremena polaska autobusa (tačno mesto i vreme polaska biće potvrđeno 10 dana pre termina putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.


2. dan: Dolazak na Eviju u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrani objekat (ulaz u studije/apartmane najranije od 14:00h). Noćenje.


3-11. dan: Boravak u izabranom studiju/apartmanu. Noćenje.


12. dan: Napuštanje studija/apartmana u 09:00h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).


13. dan: Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.      


AUTOBUSKI PREVOZ:     

Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2020. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.              


SOPSTVENI PREVOZ:      

Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).   

CENE PREVOZA
GRČKA
REGIJA SV. ĐORĐA I OLIMPSKA REGIJAHALKIDIKIEVIATASOS
ODRASLIDECAODRASLIDECAODRASLIDECAODRASLIDECA
POVRATNA KARTA7565807090809585
JEDAN PRAVAC5045555065606560
*Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza - van paket aranžmana

POVRATNI TRANSFER:
- Valjevo - 20€ po osobi
- Novi Sad, Zrenjanin - 25€ po osobi
- Kikinda - 30€ po osobi
- Lazarevac - 15€ po osobi

AUTOBUSKI PREVOZ:     
Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2024. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika. Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije. Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača. Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona. Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište. Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika. Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu. Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika. 

SOPSTVENI PREVOZ:      
Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat. Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć. Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke) 
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

HED

Organizator putovanja je turistička agencija Hedonic Travel, broj licence OTP 89/2020 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Hedonic Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji. Ažuriranje sajta se obavlja u skladu sa mogućnostima.